Tilbygning med fokus på kvalitet

Er det ved at være tid til at få lavet en tilbygning? Hos Bricks N’ Stuff kan vi hjælpe dig igennem hele projektet, når du skal have lavet en tilbygning. Vi står klar til at hjælpe, hvis du bor i Assens, Middelfart, Odense eller omegn.

Når du skal have lavet en tilbygning, er der typisk brug for forskellige håndværkere gennem processen. Vi kan tilbyde en totalentreprise, hvor du slipper for besværet med at skulle koordinere de forskellige håndværkere. Vi står selv for fundament, støbning af fundament og andet murerarbejde. Derudover har vi en masse dygtige samarbejdspartnere, der kan hjælpe med det resterende.

Vi hjælper med alle former for ombygninger

Når du skal have lavet en tilbygning eller en ombygning, er der et væld af muligheder. Uanset hvilket projekt du står overfor, er vi klar til at hjælpe. Vi hjælper både med tilbygninger som:

  • ​Stue
  • ​Udestue
  • ​Garage
  • Entré
  • ​Værelser
  • Og meget mere​

Vi har en masse erfaring med at lave alverdens former for tilbygninger både til hus og sommerhus. 

Vi tror på godt håndværk gennem hele processen. Det sikrer dig et flot og holdbart resultat, som du vil blive yderst tilfreds med.

Er du i tvivl om, hvad der er den bedste løsning, kommer vi gerne med gode råd og vejledning.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Det er meget forskelligt, hvad en tilbygning koster. Prisen afhænger ofte af, hvor stor tilbygningen er. Derudover afhænger priserne af, hvad formålet med tilbygningen er. Det er dog helt klart en fordel at vælge en totalentreprise. Her samler du nemlig hele projektet hos en, hvilket ofte er billigere.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på din tilbygning? Kontakt os på telefon ​29 91 33 63, eller skriv en e-mail til os på ​info@bricksnstuff.dk.​

​Følg os på

Facebook