Renovering af hus med hjælp fra kompetente håndværkere

Står du over for en større renovering af hus? Hos Bricks N’ Stuff står vi klar til at hjælpe dig med husrenoveringen. Vi har allerede hjulpet flere kunder i Assens, Odense og Middelfart med deres renovering. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har en masse erfaring, når det kommer til renovering af hus. Vi kan derfor hjælpe med alle former for renoveringer. Det gælder både en totalrenovering, hvor hele huset skal gennemgås, eller renovering af for eksempel køkken eller badeværelse.

Vi hjælper med alt fra idésparring til eksekvering

Vores eget team og vores kompetente samarbejdspartnere står klar til at hjælpe dig gennem hele projektet, når du står over for en totalrenovering af hus. Vi kan tilbyde en totalentreprise, hvor vi sørger for alle de håndværkere, der er behov for under din renovering af hus.​

Vi står ikke kun for den eksekverende del. Vi kan også fungere som en sparringspartner. Der er mange forskellige muligheder i forbindelse med renovering af hus. Vi kan derfor hjælpe dig med at komme med forskellige idéer til, hvad der er muligt. Vi kommer ud til dig, hvor vi sammen kan kigge på projektet og få en snak om, hvad du ønsker, og hvad der kan lade sig gøre.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen på renovering af hus er meget forskellig fra kunde til kunde. Det afhænger i høj grad af, hvad du ønsker i forbindelse med ombygningen. Vælger du en totalentreprise, får du dog en billigere samlet løsning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vil du høre mere om vores priser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Ring til os på telefon 29 91 33 63, eller skriv til os på info@bricksnstuff.dk.​

​Følg os på

Facebook