Nyt badeværelse uden besvær

Overvejer du at få lavet et nyt badeværelse? Hos Bricks N’ Stuff kan vi hjælpe dig med badeværelsesrenovering. Vi står klar til at hjælpe dig med nyt bad, når du bor i Assens, Middelfart eller Odense.

Det kan være lidt af en omgang at skulle give sig i kast med at lave nyt badeværelse selv. Vi står derfor klar til at hjælpe dig, så du slipper for alt besværet. Vi kan tilbyde dig en totalentreprise, hvor vi sørger for hele projektet. Du skal derfor ikke bekymre dig om at skulle koordinere med forskellige håndværkere. Den klarer vi.

Renovering af badeværelse efter dit ønske

Når du skal have nyt badeværelse, har du en masse muligheder. Du kan vælge imellem alverdens former for klinker og fliser, som du kan holde på gulvet eller have på væggene også. Derudover er der mulighed for at benytte microcement, som giver et betonlook. Du har dog mulighed for at vælge imellem en masse forskellige farver.​

Er du i tvivl om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, kommer vi gerne med vejledning og rådgivning. Vi kan komme med gode råd til, hvad der passer til dine ønsker og behov. På den måde kan vi hjælpe dig med nyt badeværelse, der lever op til dine drømme.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen for et nyt badeværelse er meget forskellig. Det afhænger selvfølgelig af, om det er et lille eller stort badeværelse. Derudover afhænger det af dit materialevalg. Ønsker du en billig løsning, kan vi sagtens komme med gode råd til, hvordan du får det. Vi hjælper dig med den rette løsning, der passer til dine ønsker og dit budget.

Skal vi hjælpe dig med at få et nyt badeværelse? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Du kan ringe på telefon ​29 91 33 63 eller skrive en e-mail til ​info@bricksnstuff.dk.​

​Følg os på

Facebook