Byggeri i totalentreprise

Har du ideen? Så klarer vi resten!

Hos Bricks N’ Stuff kan vi varetage dit byggeprojekt i totalentreprise, så du slipper for at have flere forskellige kontaktpersoner og for at stå for koordineringen mellem de involverede faggrupper.

Vi arbejder blandt andet for kunder i Assens, Odense, Middelfart og omegn, og vi lægger stor vægt på høj faglig kvalitet, og at din opgave bliver færdig til tiden. Vi har en række samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for, og som vi ved har de samme holdninger til arbejdsgangen, som vi har.

Vi kan både stå for renovering, tilbygning og ombygning

Skal du have renoveret dit hus, bygget nyt badeværelse eller bygget til/om, så kan du med fordel vælge at få udført byggeriet i en totalentreprise. 

Som regel indebærer disse opgaver flere forskellige faggrupper, der skal have koordineret deres arbejdsopgaver, så byggeriet er til mindst mulig gene.

Vi sørger selvfølgelig for koordineringen, og du slipper derfor for at skulle bekymre dig om noget.

Kontakt os og hør mere om mulighederne for en totalentreprise

Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder for at få udført dit byggeprojekt i en totalentreprise hos os, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan enten ringe til os på telefon 29 91 33 63, eller du kan skrive til vores e-mail info@bricksnstuff.dk.

​Følg os på

Facebook